Cím: 2800 Tatabánya, Népház utca 7. | Központi telefon: +36 30 638 9209 | Email: info@atulipanoshaz.hu
Search
Close this search box.

"A Tulipános Ház mindenkié." - Rajzpályázat

Rajzpályázat óvodásoknak
Az idén 100 éves Tulipános Ház rajzpályázatot hirdet óvodás gyermekek részére.
Tatabánya a szénbányászatnak és az ahhoz kapcsolódóan megvalósult ipari fejlődésnek köszönheti születését. A bányászatot és a bányászokat kiszolgáló létesítmények között megtalálható több illusztris épület is, melyek közül kiemelkedik a Tulipános Ház. A házat 1924-ben vehették birtokba és bányatiszti kaszinóként funkcionált. 
 
A Tulipános Ház sokáig csak a kiváltságosok számára állt nyitva. Azonban napjainkra az épület felújításra került és kitárta kapuit a nagyközönség előtt. A szénbányászat emlékét őrzi az alagsorban található Interaktív Bányászati Kiállítás. A díszes épület ma már bárki számára megtekinthető, a folyamatosan gyarapodó, mindenki által látogatható rendezvényeknek köszönhetően pedig egyre szélesebb körben válik egy barátságos, vendégszerető rendezvényhelyszínné.
Mára elmondható, hogy „A Tulipános Ház mindenkié.” 
Ezzel kapcsolatos a pályázat témája is. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy a gyerekek mit gondolnak a bányászatról, milyennek látják a Tulipános Házat és környezetét, mit szeretnének látni, csinálni, vagy átélni a környéken, vagy a házban. A díszes épülettel kapcsolatban mi az a motívum, ami megfogja őket és mivé tudják alakítani azokat. Egyszóval bármilyen alkotással lehet nevezni a pályázaton, ami a bányászattal, vagy a Tulipános Házzal kapcsolatban eszébe jut a gyerekeknek.
Az alkotás technikája is bármi lehet… rajz, festmény, vegyes technika stb.
 
A pályázaton résztvevő valamennyi gyermek oklevelet kap, valamint az első három díjazott értékes ajándékban részesül. Az eredményhirdetésen jelenlévők személyesen kapják meg oklevelüket, akik nem tud­nak megjelenni, azoknak pedig a megadott e-mail címre küldjük el, nyomtatható formában. Az alkotások ünnepélyes díjátadó keretében kiállításra kerülnek a Tulipános Házban.
A pályázat leadási határideje: 2024. május 21.
Eredményhirdetés és a díjak átadása: 2024. május 29., 17:00
A pályamű leadása: személyesen a Tulipános Házban (naponta 10:00-16:00 óráig) vagy az info@atulipanoshaz.hu e-mail címen.

A pályázaton való részvétel feltétele a pályamű határidőre történő benyújtása, illetve a szükséges dokumentum kitöltése. A pályázathoz kapcsolódó dokumentumok letölthetők az alábbi linkekről vagy kitölthetők személyesen a Tulipános Házban. A pályamunkák beadásakor megadott adatokat kizárólag a rajzpályázattal kapcsolatos azonosításra és kapcsolattartásra használjuk fel. Nem használjuk fel marketing célra és ajánlatok küldésére, harmadik félnek nem adjuk tovább. A további részletek megismerése érdekében kérjük olvassa el az „Adatkezelési tájékoztatót”, ami szintén letölthető az alábbi linkről. További információkkal és a díjak listájával bővülni fog az oldal, érdemes visszalátogatni.

Letölthető dokumentumok:

A pályázat leírása
Adatkezelési tájékoztató
Átvételi elismervény és nyilatkozat 

Contact us:
Cím: 2800 Tatabánya, Népház utca 7.
Telefon: +36 30 417 6333
E-mail: Email: info@atulipanoshaz.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/tulipanosrendezveny
Instagram:
https://www.instagram.com/atulipanoshaz