Cím: 2800 Tatabánya, Népház utca 7. | Központi telefon: +36 30 638 9209 | Email: info@atulipanoshaz.hu
Keresés
Close this search box.

Tulipános Rendezvényház

A Tulipános Rendezvényház modern, ugyanakkor elegáns épülete tökéletes helyszíne lehet rendezvényének. Esküvők, bálok, konferenciák, workshopok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, megbeszélések, kulturális és művészeti programok, egyéb családi és üzleti rendezvények, kiállítások és tárlatok. Csak néhányat említve a rengeteg lehetőség közül, melyek megvalósíthatók az épület falai között. Bérelhető termek széles választéka várja, melyeket mindig az Ön igényei szerint rendezünk be, valamint rendezvénye technikai szükségleteit is ki tudjuk szolgálni műszaki felszereléseink és tapasztalt kollégáink segítségével.

A Tulipános Rendezvényházban különböző méretű és befogadóképességű bérelhető termek állnak rendelkezésre. Legkisebb termeink egyikében tarthat megbeszélést 2 fővel, míg legnagyobb termünkben akár 240 fős konferencia is megvalósítható.

Az épület legszebb ékessége a Díszterem, amely ideális helyszíne esküvőknek, előkelő báloknak vagy nagyobb létszámú továbbképzéseknek. Workshop termeinket szűk körű üzleti megbeszélésekhez, tréningekhez ajánljuk. Családi eseménye részére is rengeteg lehetőséget kínálunk.

Az emeleten kialakításra került kiállítótér otthont adhat kiállítások, tárlatok, vagy akár állófogadások, év végi céges vacsorák részére is.

Rendezvénye sikeréhez biztosítjuk a szükséges technikai eszközöket is – melynek feltételeiről és zavartalan működtetéséről személyesen egyeztet Önnel a Tulipános Rendezvényház illetékes kollégája. A bérelni kívánt terem technikai felszereltsége és berendezése mindig a megrendelői igényekhez, valamint az adott terem maximális befogadóképességéhez igazodik.

A házban megvalósuló rendezvénye részére a Tulipános Étterem és Kávézó biztosítja a szükséges vendéglátást.

Amennyiben szeretné a Tulipános Házban tartani a rendezvényét vagy kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal és kérjen bővebb tájékoztatást.

Bérelhető termek széles választéka egyedi berendezéssel és teljeskörű technikai szolgáltatásokkal. Ideális rendezvényhelyszín, céges- és magánrendezvények számára, továbbképzéstől a konferenciáig. 

Díszterem. Bérelhető terem. Díszes terem, körasztalokkal, esküvői vacsorára, bálokra. Terembérlés, rendezvényhelyszín, bérelhető termek, esküvőhelyszín, kiállító tér.

Elegáns, kellemes hangulatú esküvői helyszín kis- és nagy létszámú esküvők számára egyaránt. Ideális fotózási helyszín a pároknak. Termek és szolgáltatások széles kínálata könnyíti meg a nagy nap megvalósítását.

Díszterem. Bérelhető terem. Díszes terem, széksoros berendezéssel, színpaddal. Terembérlés, rendezvényhelyszín, bérelhető termek, esküvőhelyszín, kiállító tér.

Tökéletes helyszín kulturális programok, színpadi előadások, zenei produkciók számára. Kiváló hang- és fénytechnika, valamint hozzáértő technikai személyzet áll rendelkezésre.

Elérhetőségeink:
Telefon: +36 30 638 9209
E-mail: info@atulipanoshaz.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/tulipanosrendezveny
Instagram:
https://www.instagram.com/atulipanoshaz

Ajánlatkérés