Cím: 2800 Tatabánya, Népház utca 7. | Központi telefon: +36 30 638 9209 | Email: info@atulipanoshaz.hu
Keresés
Close this search box.

Tulipános Rendezvényház

A Tulipános Ház modern, ugyanakkor elegáns épülete tökéletes helyszíne lehet rendezvényének. Esküvők, bálok, konferenciák, workshopok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, megbeszélések, kulturális és művészeti programok, egyéb családi és üzleti rendezvények, kiállítások és tárlatok. Csak néhányat említve a rengeteg lehetőség közül, melyek megvalósíthatók az épület falai között. Ezeken felül, készséggel fogadjuk az Ön elképzelését is!

A Tulipános Házban különböző méretű és befogadóképességű bérelhető termek állnak rendelkezésre. Legkisebb termeink egyikében tarthat megbeszélést 2 fővel, míg legnagyobb termünkben akár 230 fős konferencia is megvalósítható.

Az épület legszebb ékessége a Díszterem, amely ideális helyszíne esküvőknek, előkelő báloknak vagy nagyobb létszámú továbbképzéseknek. Workshop termeinket szűk körű üzleti megbeszélésekhez, tréningekhez ajánljuk. Családi eseménye részére is rengeteg lehetőséget kínálunk.

Az emeleten kialakításra került kiállítótér otthont adhat kiállítások, tárlatok részére.

Rendezvénye sikeréhez biztosítjuk a szükséges technikai eszközöket is – melynek feltételeiről minden esetben személyes egyeztetés szükséges a Tulipános Ház illetékes kollégáival. A bérelni kívánt terem technikai felszereltsége és berendezése a megrendelői igényekhez, valamint az adott terem maximális befogadóképességéhez igazodik.

A házban megvalósuló rendezvénye részére a Tulipános Étterem és Kávézó biztosítja a szükséges vendéglátást.

Amennyiben szeretné a Tulipános Házban tartani a rendezvényét vagy kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal és kérjen bővebb tájékoztatást.

Elérhetőségeink:
Telefon: +36 30 638 9209
E-mail: info@atulipanoshaz.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/tulipanosrendezveny
Instagram:
https://www.instagram.com/atulipanoshaz

Ajánlatkérés