Cím: 2800 Tatabánya, Népház utca 7. | Központi telefon: +36 30 638 9209 | Email: info@atulipanoshaz.hu
Search
Close this search box.

Újjászületett a Tulipános Ház!

Örömmel adunk hírt arról, hogy Tatabánya egykori Bányatiszti Kaszinója, Óváros emblematikus műemléképülete, a Tulipános Ház újjászületett. Régi pompáját visszanyerve a város és a térség új, elegáns stílusú, kifinomult turisztikai-közösségi színtereként szolgálja tovább a lakosság jobb életminőségét, egyszersmind növeli Tatabánya turisztikai vonzerejét.

A Tulipános Ház – különleges adottságai folytán – helyet, teret, s lehetőséget biztosít önszerveződő, a minőségi kikapcsolódást, a játékot szervezett, társadalmi formában folytató, klubszerűen működő csoportok számára. Ezen túl egyedi produkciók befogadására, kiállítások rendezésére, szabadtéri aktivitások megvalósítására is, kiegészítve ezzel a város meglévő kulturális kínálatát.

Hitünk és szándékunk szerint az ipari parki cégek, valamint az esküvő- és rendezvényszervezők figyelmének középpontjába kerül, mint a legkényesebb igényeket is kielégítő, elegáns, exkluzív, s korszerű – XXI. századi technikával felszerelt – rendezvényhelyszín. Üzleti reggelik, extravagáns bemutatók, konferenciák, sajtótájékoztatók, különleges megmérettetések, nemzetközi találkozók, bálok – hogy csak néhányat említsünk a lehetőségek közül, amelyekre bizonnyal számottevő lesz az igény. S természetesen méltó helyszíne lehet a nagyobb, ünnepélyes családi eseményeknek is.

Interaktív Bányászati Kiállítás

A ház alagsorában helyet kapott egy – országosan is egyedülálló – bányászati témájú interaktív kiállítás. Az élményközpont kettős funkciója az ismeretterjesztés és a szórakoztatás: az ide érkezők személyes tapasztalatokon – a virtuális és a kiterjesztett valóság élményén – keresztül ismerkedhetnek meg a bányász szakmakultúrával és Tatabánya történetével.

Értesüljön az elsők között!

Ha a lehető leghamarabb szeretne értesülni a Tulipános Házzal, annak szolgáltatásaival kapcsolatos információkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!